Yritys

Yrityksen esittely

AudioBalance Excellence Oy on kotimainen vuonna 2014 perustettu yritys, joka panostaa ennaltaehkäiseviin kestävän kehityksen palveluihin. Haluamme luoda asiakkaillemme mahdollisuuden, jossa on edellytykset hyvään ja tasapainoiseen elämään. Palveluidemme keskiössä meillä on asiakas, jolle tarjotaan ennaltaehkäisevää terapiatoimintaa, joka luo mahdollisuuden sosiaaliseen kestävyyteen elämän eri vaiheissa.

 

Henkilöstömme omaa vahvan ammattitaidon lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä terveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä kasvatuspuolen toimintakentältä. Henkilöstömme vahvuutena on erityislasten ja -nuorten psyykkisen ja kehityksellisen kasvun tukeminen ja toimintakyvyn vahvistaminen. Tarjoamme asiantuntijapalveluita sekä VINKE PRO -kuntoutusta kolmella paikkakunnalla. Asiakkainamme ovat kunnat, yritykset ja kuluttaja-asiakkaat.

 

Toimintamallin tehokkuutta on seurattu säännöllisesti asiakaspalautteiden avulla sekä itse kuntoutuksen aikana tehdyillä tutkimuksilla. Yli 90% asiakkaistamme ovat olleet tyytyväisiä palveluun ja sen laatuun, koska se on tuonut merkittäviä positiivisia muutoksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin heidän elämässään. Lisäksi palvelumme vaikuttavuutta on mitattu kunta-asiakkaidemme toimesta lastensuojelusektorilla.

Sijainti

Vastaanottopisteet

Helsinki

Malmin terapia. Turkhaudantie 5 4. krs, 00700 Helsinki

Tampere

Lääkärikeskus Medical, Hämeenkatu 25 5.krs (Hällän rappu), 33200 Tampere

Asiakkaista
92
%
suosittelee kuntoutusta
VINKE PRO kuntoutusta
347
vuonna 2019
TOIMIMME
4
suuressa kasvukeskuksessa
Henkilöstö

Ammattilaiset

Hannu Hätinen

 

VINKE PRO -terapeutti (ei vastaanottoja)

Koulutus: Psykoterapeutti

 

hannu.hatinen@vinke.fi

0400 274 366

 

Tiia Näppi

 

VINKE PRO -terapeutti

Koulutus: Sairaanhoitaja (AMK), ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

 

tiia.nappi@vinke.fi

040 180 7343

 

Jani Räihä

 

Hallinto

 

jani.raiha@vinke.fi

0400 272 730

 

 

Tarjous

Pyydä tarjous